• Paket – Knjige 1 + 2 + 3

  • 104,00 

   (PLUS STROŠKI DOSTAVE)


    

   V teh treh novih knjigah gospod Keshe pojasnjuje nova in revolucionarna načela v svetu fizike in približa svet plazme – vsakdanji svet, tudi tistim, ki nimajo posebnega znanja iz področja fizike.

   Dostava v 40-ih dneh po potrditvi plačila (ko ni na zalogi)

   Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

   Category: .

  Knjiga 1: Univerzalni red kreacije (ang.)

  V tej novi knjigi, ki jo je napisal jedrski inženir in direktor Keshe Fundacije M.T. Keshe, so pojasnjena nova in revolucionarna načela v svetu fizike. Ena od tem, obravnavanih v tej knjigi, govori o stvarjenju materije, antimaterije in črne materije v vesolju. Kar znanstveniki trenutno imenujejo osnovni delci (kot so kvarki, itd.), so v resnici dinamična plazemska magnetna polja, ki preko interakcij druga z drugo ustvarjajo kvarke in druge delce.

  S pomočjo poiskusov, kjer so bili dosežene ločitve teh delov plazme v reaktorjih, in z uporabo interakcij plazemskih magnetnih polj antimaterij znotraj jedra reaktorjev so bile ustvarjene sile, ki so v svetu današnje “fizike in industrije” še nepoznane.

  Knjiga 2: Sestava svetlobe (ang.)

  Druga knjiga M. T. Keshe-ja ”Sestava svetlobe” nadaljuje odpiranje novih horizontov sveta plazme in podaja novo razumevanje o svetlobi.

  Knjiga 3: Izvor vesolja (ang.)

  V knjigi “Izvor vesolja” gospod Keshe pojasnjuje delovanje in interakcijo večjih sistemov magnetno-gravitacijskih polj plazme v vesolju. Predstavi nam znanje za širše razumevanje plazmatskih sistemov in njihovih interakcij.

  Vse 3 knjige imajo mehko vezavo, 297 strani, velikosti 15,2 x 22,8 cm

  Ocene uporabnikov

  Zaenkrat še ni nobenih ocen.

  Bodite prvi in ocenite “Paket – Knjige 1 + 2 + 3”