• MAGRAVS Energizator & Alkalizator

  • 112,90 

   (PLUS STROŠKI DOSTAVE)


   Magravs Energizator in Alkalizator energetsko obogati in alkalizira (poveča bazičnost) vodo s pomočjo interakcije magnetnih in gravitacijskih polj (Magravs), ki so naravno prisotna v okolju. Poudarek je na informiranju vode – njeni energetski obogatitvi, kar posledično obnavlja in okrepi vaše telo. Samo po enem dnevu pitja take vode, se boste počutili bolje in imeli več energije.

   Prav tako je Magravs Energizator in Alkalizator prvi prenosni produkt na svetu, ki vodo alkalizira brez direktnega stika in nikoli ne preneha delovati. Nima filtrov ali dodatnih delov. Prav tako nima baterij ali drugih reagentov.

   Dostava v 100-ih dneh po potrditvi plačila (ko ni na zalogi)

   Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

   Category: .

  Ne zamudite priložnosti, da imate vaš lastni Magravs Energizator in Alkalizator. Uporabljajte ga doma ali v službi. Je čudovita ideja za darilo. Obnovite in okrepite se za vaše dobro počutje in dobrobit.

  Magravs Energizator in Alkalizator energetsko informira in alkalizira (poveča bazičnost) vodo s pomočjo interakcije magnetnih in gravitacijskih polj (Magravs), ki so naravno prisotna v okolju. Poudarek je na informiranju vode – njeni energetski obogatitvi, kar posledično obnavlja in okrepi vaše telo.

  Prav tako je Magravs Energizator in Alkalizator prvi prenosni produkt na svetu, ki vodo alkalizira brez direktnega stika in nikoli ne preneha delovati. Nima filtrov ali dodatnih delov. Nima baterij ali drugih reagentov.

  Nepredušno zaprt stekleni cilinder vsebuje Magravs, voda pa pride v stik le z zunanjm delom cilindra. Stekleni vrč v kompletu je iz Bohemskega kristala, cilinder pa deluje tudi v drugih plastičnih ali steklenih posodah. Pitna voda, ki jo energetsko obogatimo in alkaliziramo na ta način, omogoči telesu, da postane bolj bazično in s tem veže/vsrka več kisika.

  Samo po enem dnevu pitja take vode, se boste počutili bolje in imeli več energije.