• MAGRAVS univerzalni sistem

  • 672,90 

   (PLUS STROŠKI DOSTAVE)


    

   Magravs univerzalni sistem proizvaja plazmo/energijo za podporo vašega gospodinjstva. Garancija 24 mesecev. Nadomesti max. do 60 % porabe električnega toka na priključeni fazi.

   Dostava v 100-dneh po potrditvi plačila (izdelek naročamo ob vašem nakupu) – povprečno dostava že v 3-4 tednih!

   Ni na zalogi

   Category: .

  Z Magravs univerzalnim sistemom lahko podpirate glavne porabnike v gospodinjstvu. Sistem omogoča povečano oskrbo z energijo tam kjer je le-ta potrebna in s časoma zmanjša porabo iz električnega omrežja.

   

  Vse do sedaj smo bakrene žice uporabljali za prenos električne energije s pomočjo vibracije elektronov. Gre za zastarelo paradigmo, ki zajema zelo majhen spekter energije, ki obstaja v naravi. Z magnetno-gravitacijsko (Magravs) tehnologijo lahko moč sprostimo in prenašamo preko nano-plastenega bakra. Nano plasti absorbirajo energijo plazme iz okolice in sprostijo uporabno plazmo, ki je veliko močnejša od preproste vibriracije elektronov.

   

  Plazma se nahaja povsod okoli nas – je v zraku, v naših telesih, okoli planeta in v vesolju. Skozi nano plasti, to brezmejno energijo pretvorimo v uporabno energijo, ki lahko napaja naprave v naših domovih. Tako kot domov prinesemo novega hišnega ljubljenčka in ga učimo, moramo tudi plazmatsko enoto Magravs usposobiti, da lahko zadovolji našim potrebam po energiji. Enako velja tudi za nas same. Gre za priključi in prepletaj – sami smo namreč prvi delček celotne povezave! Za človeštvo je prišel čas, da se znova poveže z energetskim svetom plazme! Zato je ključnega pomena, da se vse žice/električna napeljava v gospodinjstvu nano-preplasti postopno in sistematično skozi energetsko enoto Magravs.

   

  Dodatne informacije so na voljo: med Navodili za uporabo (MAGRAVS Univerzalni sistem, MAGRAVS Univ. sistem – tehnični podatki) in na spletni strani: http://www.keshefoundation.org/magrav

  Teža 1.13 kg
  Dimenzije 20 x 20 x 30 cm